Forklift Kiralama

8 Kasım 2013 Cuma

En Çok Tercih Edilen Forklift Özellikleri

Hatırlarsanız bir önceki yazımızda forkliftlerin ne olduğundan, hayatımızdaki yeri ve öneminden bahsetmiştik. Hala okumadıysanız bir önceki yazımızı kesinlikle okuyun. Şimdi ise sizlere en çok tercih edilen forklift özelliklerinden bahsedeceğiz. Neden en çok bahsedildiğinden ve hangi alanda daha çok kullanıldıklarından. Tipine, kapasitesine kadar her şeyini sizlere kısaca özetleyeceğim. Forklift kiralamadan önce veya forklift almadan önce daha iyi seçimler yapabilin diye. Ayrıca bu şekilde forkliftlerin bir daha hangi alanlarda daha çok tercih edildiğini ortaya koyacağız ve birazda forkliftlerin neden olduğunu sizlere daha iyi anlatacağız. Sizleri de çok bekletmeden en çok tercih edilen forklift özelliklerine gidiyorum.
En başta çok ağır yükleri değilde, biraz hafif yükleri kaldırmaya yarayan forkliftlerden bahsedeceğiz. Bunlar tüm forklift modelleri arasında en çok tercih edilenlerdir ve günlük hayatta en çok bu özellikteki forklift modelleri ile karşılaşırsınız. Kaldırma kapasitesi 1500 kg ile 4500 kg arasıdır. Genelde dizel olurlar ve kaldırma yükseklikleri maksimum 7 metredir. İkinci sırada ise Lpg’li forkliftler ve elektrikli forkliftler var. İkisi de ikinciliği paylaşıyor. Malesef bunların kaldırma ağırlıkları maksimum 1500 kg ama dizel forkliftler ile  aynı yüksekliğe kaldırabiliyorlar. Zaten tercih edilmelerinin deki en büyük sebep bu. Yükseklik azsa hiç bir işe yaramaz bu yük taşıma forkliftlerinde. Üçüncü sırada ise çok fonksiyonlu forkliftler var.
 forklift-kiralamak
Forklift Kiralama 7/24 Tel: 0532 715 59 92
Yukarıdan da gördüğünüz gibi küçük yükleri taşıma forkliftlerinden biraz farklılar ama aynı işlevi görüyorlar kesinlikle. Bu modellerde de malesef maksimum 1500 kg’a kadar kaldırma var. 4 Yöne haraket edebilmeleri en büyük özellikleri ve yine normal yük taşıma forkliftlerinden farklı olarak 7.5 metreye kadar kaldırabiliyorlar. Son olarak ise konteyner taşıma forkliftleri var. Forklift kiralamada en az bu var. Hangarlarda, limanlarda kullanılan, konteynerları taşıyan forkliftlerdir. 7 tondan 45 tona kadar tüm ağırlıkları kaldırabilirler. Bunu sağlayan özellikleri özel hidrolik sistemleridir.
En çok tercih edilen forklift özellikleri ve forklift modelleri bunlar. Tam mark adları vermek istemem, bu cins tekiler en çok tercih edilen. Forklift kiralamadan önce bu bahsettiklerimi göz önünde bulundurursanız siz karlı çıkarsınız.

Kaynak:www.kiralikforklift.name

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Forklift Kiralama