Forklift Kiralama

23 Ekim 2014 Perşembe

Sütlüce Kiralık Forklift Forklift Kiralama 0535 793 81 22


Sütlüce ve civarında kiralık forklift, forklift Kiralama ihtiyacınız mı var bizimle 0535 793 81 22 nolu

 Telefonumuzdan irtibat kurmanız yeterli olacaktır.

Ekonomik Fiyat Uzman, Kadro

Ekonomik Fiyatlarımız Uzman Kadromuz İle hizmetinizdeyiz.

Memnunniyet Garantisi Veriyoruz.

Uygun Fiyat Garantisi.

Profesyonel Forklift operatorlerimiz.

Şantiye Prosedürlerine uygun Forkliftler ( Görevlendirme yazısı , Periyodik Bakım , Operatörlük Belgesi , Sigorta Giris, vs. ) 


www.nehirforklift.com

7/24 

0535 793 81 22 

Sütlüce Forklift Kiralama, Sütlüce Kiralık Forklift



Sütlüce, İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı mahallelerden biridir. Güneyinde Halıcıoğlu, kuzeyinde ve batısında Haliç, doğusunda Örnektepe vardır.

Cumhuriyetin ilk yılında İstanbul'un en büyük kesimhanesi Sütlüce'ye inşa edildi. Bu kesim tesisleri, 61 yıl hizmet veridkten sonra Haliç'te yarattıkları yüksek hava ve su kirliliği nedeniyle kapatıldılar. Haliç için başlatılan kapsamlı temizleme çalışmaları ve gözden geçirilen kent planlarıyla birlikte bölgenin çehresi hızla değişmeye başladı. Miniatürk, Santralistanbul ve Rahmi M. Koç Müzesi gibi yapıların inşasıyla hızlanan kentsel dönüşüm, kesimhane binalarının elden geçirilerek kongre ve kültür merkezine dönüştürülmesiyle sürdü. Sütlüce kısa süre içinde İstanbul emlâk piyasasında değer kazanan bir merkez hâline geldi.


Forklift, ağır yükleri çatalları aracılığıyla kaldırmak ve özellikle bir araca ya da rafa yüklemek için kullanılan bir çeşit iş makinesidir. Forkliftler daha çok paletlerin üzerine yüklü ağırlıkları taşımak ve kaldırmak istif etmek için kullanılırlar.

Forkliftlerin elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 1 Tondan 90 tona kadar kapasiteli olabilirler. Açık alanlarda kullanım için dizel motorlu, Benzin motorlu ve LPG motorlu tipleri ve kapalı alanlarda kullanım için AC ve DC akımla çalışabilen elektrik motorlu akü ile çalışan tipleri vardır.





Bir Önceki Yazımızda :Kabataş Forklift Kiralama, Kiralık Forklift Konusundan Bahsettik Okumanızı Tavsiye Ederiz




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Forklift Kiralama