Forklift Kiralama

7 Kasım 2014 Cuma

Levent Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92


Levent Kiralık ForkliftLevent Forklift Kiralama




Limanlarda, fabrikalarda ve benzeri tüm işyerlerinde yüklerin kolay bir şekilde taşınması, istiflenmesi ve yüklenip boşaltılması için iş makinelerinden yararlanılması, işlerin daha kısa süre içinde yerine getirilmesini sağlamaktadır. Firmalarda bu hizmetlerin yerine getirilmesi için de forklift adı verilen iş makinelerinden yararlanılmaktadır. Bu iş makineleri kimi zaman satın alınmakta, kimi zaman da kiralama yöntemi ile kullanılmaktadır. Satın alınan forkliftin kullanım maliyetinin çok yüksek olduğu bilinmelidir. Çünkü satın alınan forklift ile ilgili yedek parça, tamir ve bakım masrafları başta olmak üzere çok sayıda gider meydana gelmektedir. Bu nedenle satın almak yerine kiralama yönteminin tercih edilmesi önerilmektedir. Bu konuda Levent kiralık forklift hizmetini sağlayan firmalarla irtibata geçilebilmektedir. İş makinesi ihtiyacı için Levent forklift kiralama firmaları, en uygun çözümü sunmaktadır.


                  Kiralık Forklift Levent


Kiralık Forklift’te Bütçe Sabit Olmaktadır





Kiralama yöntemi tercih edildiğinde yapılan anlaşma süresi boyunca işletmenin gereksinim duyduğu istifleme ekipmanlarına ayrılacak olan bütçe, sözleşme dönemi süresince sabit olarak kalmaktadır. Levent forklift kiralama firması ile irtibata geçirilip kiralık forklift hizmeti alındığında, yıllık planlar çok daha kolay bir şekilde yapılmaktadır. Bu sayede de öngörülmeyen büyük arıza girerlerinden de kurtulmuş olunmaktadır. Çünkü Levent kiralık forklift firmaları, onarım maliyetlerinin tamamını üstlenmekte, hatta onarım süresi fazla olması durumunda yeni bir forkliftteminini sağlamaktadır. Ayrıca ihtişaç duyulması durumunda ek ekipman talepleri de küçük kirabedeli ile bütçeye büyük bir maliyet getirmeden karşılanmaktadır. Dönem içinde oluşacak ilave ekipman taleplerinize, küçük kira ücretleri ile bütçenizi zorlamadan hızlı çözümler üretebilirsiniz.

            Forklift Kiralama Levent


Tamir Ve Bakım Ekibi Bulundurmaya Gerek Yok


Levent kiralık forklift hizmeti sunan firmalardan hizmet alındığında iş makinelerinin bakım ve tamiri için bünyelerinde bakım ve tamir ekipleri bulundurma zorunluluğundan kurtulmaktadır. Ayrıca Levent forklift kiralama hizmeti ile birlikte yedek parça temini ve satışı işlemleri de sona ermektedir. Çünkü bütün bu durumlar, kiralama hizmeti sunan firma tarafından karşılanmaktadır. Kiralama hizmeti, operatörlü ve operatörsüz olarak sunulmaktadır. Operatörlü tercihte firmanın, foklifti kullanacak iş makinesi operatörü belgesine sahip bir personeli de istihdam etmesine gerek yoktur. Dolayısıyla personel giderinde de bir artış olmamaktadır. Bu nedenle bu tür hizmetler için dünyadaki hemen hemen tüm firmalar kiralama yöntemini tercih etmektedirler.

Bir Önceki Yazımızda Sütlüce Kiralık Forklift, Sütlüce Forklift Kiralama Konusundan Bahsettik Okumanızı Tavsiye Ederiz.

Forklift Kiralama